Izvor: Blic, 07.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro pogledajte ovaj video. Možda ste bili žrtva ovakvog uznemiravanja, a da niste ni znali

Kamere za nadzor jedne prodavnice u Rusiji snimile su trenutak kada jedan stariji čovek mobilnim telefonom ili fotoaparatom krišom slika ispod suknje devojku koja je u tom trenutku bila okrenuta leđima.

Nakon svog perverznog čina, čobek je nastavio je da kupuje kao da se ništa nije dogodilo. Nije poznato da li je uhapšen ili prijavljen policiji.

Iako je u pitanju grubo kršenje privatnosti, ovaj slučaj nije retkost. Na internetu se može pronaći mnogo sličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimaka nastalih širom sveta.

Ovaj tip uznemiravanja je postao tako čest da je čak dobio i svoje ime - "mobilni voajerizam".

Žrtve najčešće nisu ni svesne da su snimane, a snimci sa interneta pokazuju da perverzni voajeri ne biraju ni mesto ni vreme. Snimci su neretko snimani u gradskom prevozu, supermarketima i kupovini ali kad god bi se ukazala prilika da ne budu uhvaćeni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.