Izvor: Istinomer.rs, 26.Sep.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrica Veselinović: Beograd na vodi će biti zabranjena zona za građane koji žele da uživaju na obali reke

“Postoje četiri vrlo važna pitanja u vezi sa projektom “Beograd na vodi” na koja niko od nadležnih nije odgovorio: koliko smo do sada platili; kolika će biti dobit; kada će se ta dobit ostvariti i četvrto, da li će na kraju to biti naše vlasništvo. Jasno je da se odgovori na ta pitanja skrivaju od javnosti, zato što su na štetu javnog interesa”, kaže u razgovoru za Istinomer Dobrica Veselinović iz Inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs <<
Razgovarala Vesna Radojević.
Snimanje ovog intervjua ispred restorana “Savanova” zabranila je Komunalna policija, koja je Veselinoviću, novinarki i snimateljima Istinomera napisala prekršajne prijave uz obrazloženje da su “ulaskom na gradilište ometali službeno lice u obavljanju dužnosti”.

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.