Dobra-vest-za-udavace-Vanja-Udovicic-ne-staje-na-ludi-kamen

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra-vest-za-udavace-Vanja-Udovicic-ne-staje-na-ludi-kamen

Demantovao medijske natpise

Iako je vest da će ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uskoro izgovoriti sudbonosno da podigla veliku prašinu u javnosti, proslavljeni vaterpolista kaže za Kurir da će se oženiti - ali jednog dana.

- Hvala svima koji brinu za mene, vode računa o mom privatnom životu, ali ne ženim se. Svestan sam da sam javna ličnost i da važe neka druga, specifična medijska pravila, ali teško mi padaju takve spekulacije i dezinformacije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << jer je ipak reč, složićete se, o krajnje privatnim, ličnim stvarima - kaže Udovičić.

On dodaje da mu te spekulacije posebno teško padaju jer dolaze u trenutku kad u Skupštini brani svoj prvi zakon o antidopingu.

- Ubeđen sam da je za građane, javnost i srpski sport to mnogo važnija tema - rekao je Udovičić.

U medijima je, naime, objavljeno da je vaterpolista odlučio da stane na ludi kamen, a da je izabranica njegovog srca Ljubica Đukanović njegova poznanica već dugo godina.

Ljubica je, inače, završila Pravni fakultet i ćerka je poznatog doktora Boška Đukanovića .

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.