Dobra prohodnost puteva, povoljnije vremenske prilike

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva, povoljnije vremenske prilike

Vozače očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali su i dalje niske jutarnje i večernje temperature koje mogu uticati na otežano odvijanje saobraćaja zbog stvaranja leda i poledice, saopštava AMSS.
Očekuje se dobra prohodnost na auto-putevima i putevima I i II prioriteta.
U nižim predelima kolovozi su morki ili pod manjim snežnim pokrivačem kojeg ima u raskvašenom stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Na putevima II i III prioriteta u višim predelima treba računati sa snegom na kolovozu do pet centimetara.
Više dnevne temperature donose i otapanje snega u nižim predelima, pa se upozoravaju vozači na moguće izlivanje reka i bujičnih potoka, jer donose veću količinu zemlje i mulja, što povećava klizavost puta.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dobra prohodnost puteva, povoljnije vremenske prilike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2018

Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali su i dalje niske jutarnje i večernje temperature koje mogu uticati na otežano odvijanje saobraćaja zbog stvaranja leda i poledice, saopštava AMSS...Očekuje se dobra prohodnost na autoputevima i putevima I i II prioriteta...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.