Dobra prohodnost puteva, inteznitet saobraćaja slabiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva, inteznitet saobraćaja slabiji

Prohodnost puteva je dobra, a intezitet saobraćaja slabiji što je i uobičajeno za drugi dan vikenda, dok se pojačanje saobraćaja na prilazima većih gradova očekuje već sa prvim popodnevnim satima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U jutarnjim i večernjim satima moguća je pojava magle ili sumaglica koja za sada usporava saobraćaj samo na putevima područja Palića i Кraljeva, a ponegde je ima i u planinskim predelima, dok je u nižim područjima prisutna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << samo slaba sumaglica koja za sada bitnije ne utiče na odvijanje saobraćaja.

Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja.

Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.

Danas i sutra izvodiće se radovi na interventnom krpljenju udarnih rupa, na putu Beograd – Lazarevac i na deonici puta Umka-Obrenovac. Saobraćaj će se osvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog magle i sumaglice

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2019

Saobraćaj je večeras na putevima u Srbiji umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog magle i sumaglice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS je saopštio da je magla prisutna duž rečnih tokova, po kotlinama i u višim predelima...Prema poslednjim podacima Uprave granične policije,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.