Dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi

Izvor: RTS, 28.Sep.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi

Vozače u Srbiji očekuje dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilazima većim garadovima, uz dobru vidljivost, sem na putevima u planinskim predelima zbog magle, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Vidljivost je zbog magle smanjena na putevima područja Zlatibora i Kopaonika, ali moguća je i na ostalim pravcima koji vode u planinske predele zapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i centralne Srbije zbog čega je potrebna opreznija vožnja, navedeno je u saopštenju.Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema dužih zadržavanja na naplatnim stanicama.
Danas od osam časova do 17 sati izvodiće se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije i predraskrsnih tabli na deonici auto-puta od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", u smeru Novi Sad–Beograd.
Od danas će zbog radova biti obustavljen saobraćaj na delu deonice Stubline – Lipnjak, u naseljenom mestu Stubline kod Uba. Planirani rok trajanja radova je do 30. novembra.
Danas u periodu od sedam do 16.30 izvode se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, na deonici Predejane–Vladičin Han.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi

Izvor: RTV Pink, 28.Sep.2017

Vozače u Srbiji danas očekuje dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilazima većih garadova, uz dobru vidljivost, sem na putevima u planinskim predelima zbog magle, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.