Dobra prohodnost puteva, bez zastoja

Izvor: RTS, 26.Jun.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva, bez zastoja

U Srbiji je prohodnost puteva dobra, saobraćaj se odvija umerenim intenzitetom, bez vanrednih zastoja i prekida na glavnim putnim pravcima.
Stabilnije vreme u odnosu na prethodne dane pogoduje vozačima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Kako je saopštila Uprava granične policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ni na pputničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema dužih zadržavanja.
Teretna vozila na izlasku iz zemlje na Batrovcima čekaju pet sati, na Kelebiji četiri, na Horgošu tri, a kod Sremske Rače i Bačke Palanke 120, odnosno 60 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Dobra prohodnost puteva, nema prekida

Izvor: Blic, 26.Jun.2019

U Srbiji je prohodnost puteva dobra, saobraćaj se odvija umerenim intenzitetom, bez vanrednih zastoja i prekida na glavnim putnim pravcima, a i stabilnije vreme u odnosu na predhodne dane pogoduje vozačima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.