Dobra prohodnost puteva

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva

Dobra prohodnost puteva očekuje vozače i na širem području Beograda, kao i u ostalim krajevima Srbije, a slaba jutarnja sumaglica moguća je u Vojvodini i na putevima pored reka, dok magla smanjuje vidljivost na području Crnog Vrha i Kopaonika, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio na učestale odrone kojih ima na Đerdapskoj magistrali, a mogući su i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, na području Majdanpeka, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Na teretnim terminalima beleže se zadržavanja na prelazu Batrovci 60 minuta i na prelazu Šid 120 minuta.

Usled aktiviranja klizišta na deonici Kremna - Mokra Gora, u selu Špijunovići saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Saobraćaj je otežan i odvija se suženim kolovozom uz naizmenično propuštanje vozila i na području Carevca i Pantine Vodenice.

Usled aktiviranja klizišta na deonici Dubci - Kadinjača, u blizini naselja Volujac na putu između Rogačice i Užica, saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 25. marta na deonici od Horgoša ka Novom Sadu izvodiće se radovi na petlji "Subotica jug" i izgradnji čeone naplatne rampe. U toku radova saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu traku.

Zbog radova na pružnim prelazima na teritoriji Lazarevca, u sklopu rekonstrukcije pruge Beograd - Bar, došlo je do prekida signalno-sigurnosnih uređaja i vozači reba da budu obazrivi prilikom prelaska preko pružnih prelaza.

Počela je nova faza radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin, na autoputu Beograd - Niš, i trajaće do 8. marta.

U toku je nova faza radova na izgradnji zaštite od buke na delu autoputa u smeru Šid - Beograd na delu kod KBC "Bežanijska kosa", a do 11. marta za saobraćaj će biti zatvorena leva preticajna traka u smeru ka Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.