Dobitnik lutrije dobio batine od djevoje jer je flerotvao sa drugom

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnik lutrije dobio batine od djevoje jer je flerotvao sa drugom

Svoju su vezu Britanac Met Majls i fitnes trener Karla obnovili nakon što je osvojio milion funti i proputovao svijet, a napala ga je zbog dopisivanja s drugom

Met Majls (28) je srećnik koji je na državnoj lutriji u Velikoj Britaniji u aprilu 2014. osvojio milion funti, ali čini se kako mu sreća nije naklonjena u ljubavnom životu. Prije velikog dobitka prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom, fitnes instruktorom Karlom Čambrein (24), pa je godinu nakon iznenadnog dobitka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << proveo putujući svijetom, piše Daily Mail.

U tom je periodu krstario, jahao na slonovima, kupao se na najljepšim svjetskim plažama, ali i po njegovom priznanju spavao s više od 80 djevojaka. Po povratku u Veliku Britaniju, ponovno su se počele buditi strasti između njega i Karle, pa su oni nakratko obnovili svoju ljubav. Da li je motiv za pomirenje bila njezina želja za bogatim životom ili stvarni osjećaji teško je pretpostaviti, stvari nisu dugo išle "glatko".

Već nakon par mjeseci veze izbio je incident - on je primio ljubavnu poruku na svoj mobilni od neke druge djevojke, a Karla ju je vidjela. Podivljala je i napala me, tvrdi Met.

On je odlučio zaključiti vezu, ali ljubomora Karla doživjela je potpuni slom nerava - derala se iz petnih žila, vrijeđala ga je kako je debeo, razbila je prozor kuće sa svojom štiklom...

Met ju je pokušao izbaciti iz kuće i zvao je policiju, a u tom trenutku je Karla nasrnula na njega.

- Svom snagom me udarila u lice rukom, nogama je ciljala moje prepone, a nokte mi je zarila u vrat - rekao je Mett policiji.

Karla je na policiji odbacila sve optužbe, izjasnila se kao nevina te rekla kako nikad prije nije bila agresivna, ali on ju je izazvao hvalisanjem kako "ima sav novac ovog svijeta" te je "spavao s 87 žena", a on ju je prvi odgurnuo i bacio na pod, pa je svaki njezin daljnji potez bila samoobrana.

Sud je u utorak Karlu Čambrlein proglasio krivom za fizički napad te joj odredio novčanu kaznu od 500 evra, kao i godinu dana zabrane približavanja Metu.

Uznemireni se Met brzinski utješio s novom djevojkom Tašom Dud, a njihove zajedničke slike već objavljuje na Facebooku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dobio na lotu milion funti, pa ga djevojka pretukla

Izvor: Cafe.ba, 11.Sep.2015

Svoju su vezu Britanac Met Majls i fitnes trener Karla obnovili nakon što je osvojio milion funti i proputovao svijet, a napala ga je zbog dopisivanja s drugom..Met Majls (28) je srećnik koji je na državnoj lutriji u Velikoj Britaniji u aprilu 2014. osvojio milion funti, ali čini se kako mu sreća...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.