Dobitnici u četvrtom izvlačenju Uzmi račun i pobedi

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnici u četvrtom izvlačenju "Uzmi račun i pobedi"

U četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su, između ostalih, dobitnici dva stana u Beogradu, 14 automobila "fijat 500L", kao i dobitnici sedam putovanja. Ukupno je izvučeno 208 nagrada.

Dobitnik stana u naselju "Stepa Stepanović" je Vladimir Vidosavljević iz Beograda, a stan u naselju "Beograd na vodi" dobila je Vesna Burgić iz Blaca, prenosi RTS.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, Slavica Petković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Ruđinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

Automobil "fijat 500L" su dobili i Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, Violeta Marčetić iz Bačke Topole, Sima Đurković sa Karaburme i Sanja Mijailović iz Kragujevca.

U Grčku putuju Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Aleksandar Stevanović iz Jagodine i Milovan Krivokapić sa Novog Beograda.

Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojević iz Rakovice i Predrag Đorđević iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

Za izvlačenje koverata bili su zaduženi sportisti Dejan Tomašević i Davor Štefanek i glumci iz spotova "Uzmi račun i pobedi" Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana komisija, u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.