Dobio sam stotine uvredljivih poruka iz Srbije. Verujem da će dobiti zasluženu kaznu FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 12:31

"Dobio sam stotine uvredljivih poruka iz Srbije. Verujem da će dobiti zasluženu kaznu" FOTO

Priština -- Ministar zadužen za sport u Kurtijevoj vladi Hajrula Čeku kaže da je dobio stotine uvredljivih poruka iz Srbije.

Te poruke su stigle, kako kaže, nakon zahteva Prištine da FIFA istraži postavljanje zastave Srbije sa mapom Kosova u svlačionici srpskog fudbalskog tima u Kataru.

Čeku je u objavi na Tviteru naveo da je dobio i pretnje smrću.

"Verujemo da će Srbija dobiti zasluženu kaznu za njihov skandalozni postupak, koji sport pretvara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sredstvo za ostvarivanje teritorijalnih aspiracija“, napisao je Čeku između ostalog na Tviteru.

FIFA je pokrenula postupak protiv Srbije zbog zastave u svlačionici srpske fudbalske reprezentacije na kojoj je Kosovo prikazano u bojama srpske trobojke, uz poruku "Nema predaje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.