Do sada nikada viđene fotografije sa mesta ubistva Kurt Kobejna

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do sada nikada viđene fotografije sa mesta ubistva Kurt Kobejna

Policija iz Sijetla objavila je do sada nikada viđene fotografije koje su snimljene na mestu gde je pevač Nirvane, Kurt Kobejn počinio samoubistvo, prenosi Jutarnji list.hr.Na njima se mogu vieti lične stvari pokojnog pevača pa se tako na jednoj od fotografija vidi kutija za cigarete u kojoj se nalazi kašičica na kojoj su najverovatnije ostaci heroina i igla, a na podu pored se nalazi upaljač i cigareta.Na drugoj se vidi ista ta kutija, samo zatvorena, ali pored nje se nalazi kapa, i otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novčanik u kojem se može videti Kobejnova lična karta.Iako se u četvrtak pisalo kako je ponovo otvorena istraga o njegovoj smrti, iz policije su to demantovali napomenuvši da se radi o preispitivanju slučaja.Portparol policije Rene Vit izjavio je kako detektivi ponovno istražuju okolnosti u kojima je preminuo pevač s obzirom na nove dokaze koje su nedavno pronašli, poput ovih fotografija.Podsetimo, Kobejn je nađen mrtav 8. aprila 1994. godine. Pucao je sebi u glavu, a obdukcija je pokazala da je u telu imao smrtonosnu dozu heroina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nove fotografije sa mesta samoubistva Kurta Kobejna

Izvor: Story, 22.Mar.2014, 11:32

Detektivni ponovo pregledaju dokaze iz slučaja Kobejnove smrti, ali kako policija kaže, to ne znači da će istraga biti pokrenuta, niti da će novo oktkrivene fotografije išta promeniti...Kurt Kobejn, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.