Do cara Konstantina

Izvor: Danas, 16.Feb.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do cara Konstantina

Trotomna “Istorija starog sveta” Suzan Vajs Bauer, koja se pojavila u izdanju “Lagune”, u prevodu Dejana Ristića, prikazuje razvoj prvih civilizacija na potezu od Mediterana, preko Bliskog istoka i Indije sve do istočne Azije i obala današnje Kine, zadržavajući se na posebnostima svake od njih, prateći ih kroz vreme od začetka ljudskih društava sve do cara Konstantina. Članak Do cara Konstantina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Neopisano a univerzalno

Izvor: Danas, 16.Feb.2019

Roman “Kako da zavoliš tržne centre savremene” poljske autorke Natalije Fjedorčuk (1984), koji je osvojio i jednu od najprestižnijih poljskih književnih nagrada - “Pasoš” nedeljnika “Politika”, pojavio se nedavno u izdanju “Agore”, u prevodu sa poljskog Milice Markić. Članak Neopisano...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.