Do DETALJA PRIZNAO šta je radio devojčici: SVE jezive stvari KOJE JE manijak iz ŠAPCA radio godinama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do DETALJA PRIZNAO šta je radio devojčici: SVE jezive stvari KOJE JE manijak iz ŠAPCA radio godinama!

Jezivo

Nebojša B. (20) iz Šapca, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio petogodišnju devojčicu, ćerku porodičnih prijatelja, i ranije je nasrtao na decu, ali i žene, tvrde njegove komšije. Manijaka nisu prijavljivali da se ne bi obrzkali u maloj sredini.

Naselje Letnjikovac važi za najmirniji deo Šapca. U tihoj i na prvi pogled mirnoj Ulici Drage Ljojčić, gde uhapšeni Nebojša živi sa ocem Radetom i babom Dragicom, susedi kažu da im se mladić uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubazno javljao kada se sretnu, ali i da je poznat po čudnom ponašanju.

- Njegovi roditelji su razvedeni. Majka živi na drugom mestu sa starijom ćerkom, a on je ostao sa ocem i babom. Često sam išla kod njih na kafu. Nebojša je poprilično čudno dete. Jednom je uhvatio za grudi ženu koja im je dalja rođaka. Ova se požalila baba Dragici, a baba se naljutila. Digla nos od rođake, kao da joj je ova kriva. Napao je i jednu devojčicu u pubertetu.  Njena majka nije htela da prijavljuje da se ne bi brukala - priča jedna od meštanki Letnjikovca.

Nebojšinog oca i babu nekoliko dana niko nije video. Kuća u koj se pre nekoliko dana odigrao užas zaključana je, iako je dvorišna kapija širom otvorena.

Prema informacijama iz istrage, u kući Nebojšine babe, gde se drama odigrala, bilo je još dvoje dece koja su se zatekla u času kada je devojčica sa svojim roditeljima došla u posetu.Nebojša ih je sve odveo u sobu da gkledaju crtane filmove, do trenutka kada se začuo vrisak napadnute devojčice. Tamo su ga roditelji zatekli u sramnom činu, piše Alo.

- Nebojša B., kome je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog uznemiravanja javnosti, priznao je do detalja šta je počinio. I dalje traje veštačenje devojčicinog stanja, ali je na sreću, utvrđena samo povreda anusa. Do seksulanog odnosa nije došlo - navodi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.