Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do 26. jula veoma toplo, sutra do 36 stepeni

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će na području Srbije do 26. jula biti veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni, a da će sunčano i veoma toplo biti i sutra sa najvišom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

U Srbiji će se sutra najniža temperatura vazduha kretati od 16 do 24 stepena, a vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistočni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim, severnim i severoistočnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vetrom, najnižom temperaturom vazduha od 24, a najvišom od 35 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana do 28. jula, biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a od četvrtka sa retkom pojavom pljuskova i grmljavine.

U ponedeljak i utorak očekuje se kratkotrajno osveženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.