Dnevni avaz kupuje podgoričku Pobjedu?

Izvor: Mondo, 27.Dec.2011, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dnevni avaz" kupuje podgoričku "Pobjedu"?

Sarajevski "Dnevni avaz" biznismena Fahrudina Radončića jedini je dostavio ponudu za kupovinu 85,99 odsto državnih akcija Novinsko-izdavačkog preduzeća "Pobjeda", saopštila je Tenderska komisija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Avaz” dostavio ponudu za kupovinu “Pobjede”

Izvor: Capital.ba, 27.Dec.2011

PODGORICA, Sarajevski 'Avaz-roto pres', vlasnika Fahrudina Radončića, dostavio je ponudu na tender za kupovinu 85,99 odsto akcija podgoričkog Novinsko-izdavačkog preduzeća 'Pobjeda'. Tenderska komisija će u propisanom roku analizirati prispjelu ponudu ..

Nastavak na Capital.ba...

Sarajevski "Avaz" dostavio ponudu za kupovinu "Pobjede"

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 00:10

Sarajevski "Avaz-roto pres", vlasnika Fahrudina Radončića, dostavio je ponudu na tender za kupovinu 85,99 odsto akcija podgoričkog Novinsko-izdavačkog preduzeća "Pobjeda"...Više detalja o tome da li je ponuda "Dnevnog avaza" zadovoljavajuća, kao i koliko je sarajevski list spreman da plati za...

Nastavak na Blic...

Dnevni avaz kupuje Pobjedu?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Dec.2011

Sarajevski list "Dnevni avaz" jedini je dostavio ponudu na tender za kupovinu 86 odsto akcija podgoričkog dnevnika "Pobjeda". Više detalja o tome da li je ponuda "Dnevnog avaza" zadovoljavajuća, kao i koliko je sarajevski list spreman da plati za najstariju crnogorsku dnevnu novinu biće poznato...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.