Mama maca usvojila pačiće

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2014, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama maca usvojila pačiće

Ljudski rod bi iz ovog neverovatnog snimka moga da nauči mnogo - brižna mama maca je usvojila tri pačeta, iako već ima svoje mačiće.

Mačići sisaju, a pačići se greju  

Kažu da je čovek superioran nad životinjama, između ostalog, zato što ima osećanja i moć empatije. Međutim ljudska realnost i životinjski svet nas stalno demantuju. To pokazuje i ovaj video snimak u kojem mama maca greje ne samo svoje mačiće, već i usvojene pačiće koji su ostali bez majke!

Maca uopšte ne vidi razliku između svoje dece i tri mala pačeta. Podjednako i nesebično brine o svima, a kao rođene su ih prihvatili i mali mačići.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Neodoljivo čudo prirode: Kada maca postane mama pačićima

Izvor: Cafe.ba, 24.Feb.2014

Ljudski rod bi iz ovog nevjerovatnog snimka moga da nauči mnogo - brižna mama maca je usvojila tri pačeta, iako već ima svoje mačiće.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.