Dmitrović na čelu Kompanije Novosti

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrović na čelu Kompanije Novosti

Kako je navedeno, u skladu s odredbama Statuta Kompanije, Nadzorni odbor je po imenovanju Dmitrovića za direktora na period četiri godine, zatražio od zaposlenih novinara, u svim izdanjima, da se tajno izjasne da li podržavaju Dmitrovića i kao glavnog i odgovornog urednika.
Izjašnjavanje koje je obavljeno juče od 10 do 18 sati pokazalo je da Dmitrović ima apsolutnu podršku novinara Kompanije Novosti jer se njih 169 izjasnilo za, dok je 42 bilo protiv, a nevažećih je bilo šest listića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> ''Poverenje koje sam dobio od Nadzornog odbora i od kolega doživljavam kao profesionalno priznanje i veliku obavezu. Uprkos nepopularnim merama koje sam počeo da primenjujem odmah po dolasku, u cilju saniranja izuzetno teške finansijske situacije u Kompaniji, duga čija je visina iznad 11 miliona evra, kolege su izrazile veru u ono sto skupa sa njima radim'', rekao je Dmitrović, a navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.