Đuza Stojiljković prebačen u Kliniku za infektivne i tropske bolesti

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuza Stojiljković prebačen u Kliniku za infektivne i tropske bolesti

Slavni glumac Vlastimir Đuza Stojiljković (85) nedavno je hitno prebačen iz Doma za stara lica „Lug“ na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

Glumac je posle moždanog udara, koji je imao u oktobru 2014, dobio je i zarazu, prenosi list "Kurir".

- Vlastimir je još u Sokobanjskoj dobio infekciju, koju su lekari otkrili nedavno, dok se oporavljao u Domu za stara lica. Na Infektivnoj klinici zaista vode računa o njemu, odmah su ga stavili u boks. To su bakterije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje se javljaju u bolnici, a najbolji lekari su mi rekli da dobija terapiju koja će brzo delovati. Vratiće ga u „Lug“ kad sve bude pod kontrolom. Dosta je izgubio na kilaži, stalno gleda u mršave ruke. Organizam mu nije u zavidnom stanju zbog  godina i dugog ležanja - rekla je Ðuzina supruga Dušanka.

Inače, Đuza Stojiljković je dobitnik "Sterijine nagrade" za naročite zasluge na unapređenju pozorišne umetnosti i kulture koje dodeljuje Sterijino pozorje, koje počinje večeras u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlastimir Đuza Stojiljković ponovo u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2015

BEOGRAD - Slavni glumac Vlastimir Đuza Stojiljković (85) nedavno je hitno prebačen iz Doma za stara lica „Lug“ na Kliniku za infektivne i tropske bolesti zbog infekcije koju je dobio još tokom lečenja u rehabilitacionom centru u Sokobanjskoj. Nezaboravni Roćko iz serije „Pozorište u kući“...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.