Đurišić pozvao Beograd da glasa za DS: Godinama se zalažemo za iste vrednosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurišić pozvao Beograd da glasa za DS: Godinama se zalažemo za iste vrednosti

Odbornik sa liste "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova, ZEP - Zeleni" podsetio na današnji jubilej

Marko Ðurišić sa liste "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova, ZEP - Zeleni", smatra da će Beograđani 4. marta, kao i na današnji dan 1997. godine, glasati za "evropski grad slobodan od straha, te da će izabrati četvrtog demokratskog gradonačelnika".

- Na današnji dan pre 21 godinu izabran je prvi demokratski gradonačelnik Beograda dr Zoran Ðinđić - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ðurišić i pozvao Beograđane da glasaju za listu broj 4.

Kako je rekao, DS se kao i tada, zalaže za iste vrednosti, za evropski grad, slobodan od straha, bezakonja, bahatosti i korupcije...

- Siguran sam da ćemo 4. marta ove godine zajedno sa građanima Beograda ponovo osloboditi Beograd i izabrati četvrtog demokratskog gradonačelnika - saopšteno je iz DS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.