Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2020, 10:34

Đurišić: Srbija je siromašna zbog korupcije

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) ocenio je da je korupcija jedan od najvećih problema danas i da je borba protiv te bolesti jedan od prioriteta UDS.

"Zbog korupcije je rašireno siromaštvo, slaba nam je ekonomija, ljudi odlaze iz zemlje", rekao je Đurišić tokom posete Subotici.

On je dodao da će se UDS, kroz insitucije sistema, boriti kako bi korupcija bila iskorenjena jer ima "direktne posledice na svakodnevni život >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svakog građanina Srbije i da je ona najveći problem u zemlji "pored niskih plata i nezaposlenosti".

"Građani na razne načine izražavaju svoju želju i potrebu da vide da se korupcija kažnjava, kako u pogledu visine kazni tako i kroz veći broj istraženih slučajeva... Tražićemo doslednu primenu zakona i pooštravanje kazni kako bi ovu bolest iskorenili", kazao je Đurišić.

Ujedinjenu demokratsku Srbiju čine "Srbija 21", Vojvođanski front na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UDS: Srbija je siromašna zbog korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Subotici da je korupcija jedan od najvećih problema danas u Srbiji i da je borba „protiv ove bolesti“ jedan od prioriteta UDS...„Korupcija je jedan od najvećih problema danas u Srbiji. Zbog korupcije je rašireno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.