Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 27.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Premijera filma “Kung fu panda 2” u nedelju; Mobi objavljuje album; Pamela u argentinskom “Plesu sa zvezdama”; Tinejdžer pobednik američkog “Idola”; Hilari Daf na kuglanju dinjama; Pi Didi promenio ime u Svog.

Premijera filma "Kung fu panda 2” u nedelju

Premijera sinhronizovanog animiranog filma "Kung fu panda 2” zakazana je za nedelju u dvorani Doma sindikata. Na kraju projekcije publiku će pozdraviti glumci koji su pozajmili glasove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << likovima iz filma. U „Kung fu pandi 2", Poovi (Miloš Samolov) snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku: Tigricu (Katarina Žutić), Majmuna (Milan Antonić), Bogomoljku (Milan Tubić), Zmiju (Jelena Petrović) i Ždrala (Marko Marković). Ekipi se pridružuje Voja Brajović kao kung fu guru i Poov mentor i Zijah Sokolović kao Poov otac i vlasnik najpopularnije prodavnice nudli u selu, gospodin Ping.

Mobi objavljuje album

Muzičar Mobi objavljuje album „Destroyed". „Destroyed" će izaći kao CD, vinil i u digitalnom formatu. Uz CD će biti dostupna istoimena knjiga sa 128 stranica i 55 fotografija koje je Mobi snimio putujući svetom. Album su najavili EP „Be The One" i novi singl „The Day".

Pamela u argentinskom "Plesu sa zvezdama”

Seks bomba Pamela Anderson nastupala je u argentinskom „Plesu sa zvezdama". Plesala je latinoamerički ples lambadu u svetlucavom crvenom trikou nalik na kupaći kostim kojim se proslavila 90-ih u seriji „Baywatch", ali nije oduševila žiri. Dobila je loše ocene jer njen ples nije bio dovoljno vatren. Plavuša je rekla da je bez obzira na kritike uživala u nastupu.

Tinejdžer pobednik američkog "Idola”

Nakon nekoliko meseci kastinga, potraga, eliminacija i žestoke konkurencije, Amerikanci su sinoć izabrali pobednika još jednog "Idola” momka po imenu Skot Mekriri. Nove sudije u ovom popularnom šou programu Dženifer Lopez i Stiven Tajler bili su oduševljeni Skotijevim pevanje, a ovaj simpatični mladić osovjio je i srca publike širom Amerike.

Hilari Daf na kuglanju dinjama

Na neobičnoj promociji osvežavajućeg napitka u Nju Jorku pod nazivom "Try Everything”, glumica Hilari Daf se dobro zabavila. Gosti su bili u mogućnosti da se kuglaju sa dinjama. Hilari je prvo dinjama rušila čunjeve, a potom iz njih ispijala koktele.

Pi Didi promenio ime u Svog

Američki pevač Pi Didi promenio je privremeno ime u Svog. Reper čije je pravo ime Šon Koums, naveo je da je odluku o promeni scenskog imena doneo kako bi proslavio ozdravljenje. Reper često menja imena, poznat je i kao Paf Dedi.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinhronizovani Kung Fu Panda u bioskopima

Izvor: Crtaci.info, 27.Maj.2011

Holivudski animirani film "Kung fu panda 2" sinhronizovan na srpski jezik biće premijerno prikazan 29. maja u beogradskom Domu sindikata, najavio je distributer "Taramaunt".. . . Film kompanije DreamWorks biće prikazan u nedelju od 12.45 u 3D, od 16.00 u 2D formatu, a na kraju obe projekcije publiku...

Nastavak na Crtaci.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.