Đurićev lajk iz blindiranog vozila u Prištini FOTO

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurićev "lajk" iz blindiranog vozila u Prištini FOTO

Priština -- Evropska foto agencija (EPA) objavila je fotografiju na kojoj se, kako navode, vidi Đurić koji pokazuje “palac gore“ kroz vrata blindiranog vozila.

EPA uz fotografiju ruke koja pokazuje "lajk" navodi da je reč o Marku Đuriću.

Podsećamo, Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, uhapšen je nešto posle 17 časova u Kosovskoj Mitrovici, potom su ga sproveli u Prištinu, a nakon toga je preko Merdara odveden u centralnu Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pripadnici kosovske policije naoružani dugim cevima bacili su šok bombe ispred Mitrovačkog dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju u kojoj je bio zakazan okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu.

Kako javlja reporter agencije Beta, prilikom upada policije u prostorije Mitrovačkog dvora, čuli su se pucnji, lomljava stakla i uzvici na albanskom jeziku. Suzavac je bačen i u salu Mitrovačkog dvora, gde su bili okupljeni politički predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

Opširnije - OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slika koja je obišla svet: Ðurićev "lajk" iz policijskog vozila u Prištini

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2018, 00:11

Evropska foto agencija, EPA, objavila je fotografiju na kojoj se vidi direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić kako iz blindiranog vozila kosovske policije u Prištini pokazuje "palac gore"...Agencija je uz fotografiju ruke koja pokazuje "lajk" navela da se radi o ruci Marka Ðurića...Ðurić je u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.