Đurić poručio: Prištini stolica u UN, Srbiji ništa - jako loša ideja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić poručio: Prištini stolica u UN, Srbiji ništa - jako loša ideja!

Pre bavljenja velikim temama, boje Janković da kaže građanima zašto za dva mandata kao zaštitnik građana nije bio na KiM?

Dati Prištini stolicu u Ujedinjenim nacijama, a da za to Srbija ne dobije ništa, jednako je tome da Srbija prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije na celoj teritoriji pokrajine i trajno prepusititi sever, kaže potpredsednik SNS Marko Đurić u odegovoru na stav koji je Saša Janković izneo u intervju za nedeljnik.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pročitajte i:

"Jako loša ideja", ocenjuje Ðurić na tviteru Jankovićev stav da bi pitanje KiM rešio integracijom Kosova i Metohije u međunarodne organizacije, što uključuje i UN, ali bez priznanja nezavisnosti.

Дати Приштини столицу у Уједињеним нацијама, а да за то Србија не добије ништа једнако је томе да Србија призна једнострано проглашену независност Косова на целој територији покрајине и трајно препуситити север. Јако лоша идеја.

— Марко Ђурић (@markodjuric) August 9, 2018

- Pre bavljenja velikim temama, dajte recite zašto za dva mandata kao zaštitnik građana niste bili na KiM i niste štitili prava građana koji žive tamo - pita Ðurić Jankovića.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.