Đurić: Sa ponosom potvrđujem da je počela druga faza projekta Čista Srbija, vrednosti preko 25 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 20:21

Đurić: Sa ponosom potvrđujem da je počela druga faza projekta Čista Srbija, vrednosti preko 25 miliona evra

Počinje nova faza projekta

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na svom Instagram profilu da zvanično počinje nova faza projekta “Čista Srbija”, najvećeg ekološkog poduhvata, u kojem je Novi Sad jedna od 14 lokalnih samouprava koja dobija sredstva za izgradnju potpuno novih kanalizacionih mreža.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

- Ponosan sam što mojim Novosađanima zvanično mogu da potvrdim da počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << realizacija druge faze projekta “Čista Srbija”, vrednosti preko 25 miliona evra. U okviru prve faze, koja je u toku, izvode se radovi na Čeneju, u Kisaču, Almaškom kraju, Limanu 1 i Limanu 2, čija je vrednost preko 27 miliona evra. Obe faze finansiraju se iz budžeta Republike Srbije, i koristim i ovu priliku da uputim veliku zahvalnost Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na podršci i pomoći u realizaciji ovako obimnog projekta koji je od strateškog značaja za naš Grad. Značajno je i to da će u oviru ovog projekta biti izgrađen Centralni prečistač otpadnih voda, koji je od strateškog značaja za dalji razvoj komunalne infrastrukture i zaštitu životne sredine - stoji na Instagram profilu prvog čoveka Novog Sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.