Đurić: Prokićeve kritike su apsurdne

Izvor: RTS, 31.Okt.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Prokićeve kritike su apsurdne

Političke kritike Nenada Prokića na rad LDP-a su apsurdne i neutemeljene, izjavio poslanik te partije Bojan Đurić, dodajući da će "na lične uvrede odgovoriti lično".

Poslanik Liberalno-demokratske partije Bojan Đurić izjavio je da su neutemeljene i apusrdne tvdnje koje je u otvorenom pismu izneo član Glavog odbora stranke Nenad Prokić da je LDP izgubila oštricu u nastupu i ocenio da pismo uglavnom sadrži lične uvrede i diskvalifikacije.

Đurić je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u parlamentu rekao da je LDP najoštrija opozicija vlasti, a da će na lične uvrede, u kojima je prepoznao sebe, lično odgovoriti Prokiću.

Povodom primedbi da stranka nije preuzela odgovornost za izborni poraz u Beogradu, Đurić je rekao da je to pitanje razmatrano na sednicama stranačkih tela, kojima je Prokić prisustvovao.

Prema njegovim rečima, u Beogradu će biti izabran novi gradski odbor stranke, a ljudi, koji su ga ranije vodili, više ne obavljaju te funkcije.

Đurić je rekao i da su apsurdne tvrdnje Prokića o finansijskim izveštajima stranke i naglasio da su svi finansijski izveštaji LDP u regularnoj proceduri podnošeni nadležnim institucijama i objavljivani na stranačkom sajtu.

Upitan za razlog Prokićevog nezadovoljstva, Đurić je rekao da ne veruje "u principijelno nezadovoljnstvo kad se izgubi funkcija".

Đurić je ukazao da je Prokić na sednici Glavnog odbora, koji je održan proteklog vikenda, izabran za člana ovog stranačkog tela, a da nije postao poslanik zbog toga što je bio 20 na listi LDP koja je osvojila 19 manadat u Skupštini Srbije.

Prokić nije izbačen iz stranke, rekao je Đurić, i dodao da niko do sada u toj stanci nije snosio sankcije zbog sličnih javnih istupa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đurić: Prokićeve kritike neutemeljene

Izvor: RTS, 31.Okt.2012

Političke kritike Nenada Prokića na rad LDP-a sudž neutemeljene i apsurdne, izjavio poslanik te partije Bojan Đurić, dodajući da će "na lične uvrede odgovoriti lično"...Poslanik Liberalno-demokratske partije Bojan Đurić izjavio je da su neutemeljene i apusrdne tvdnje koje je u otvorenom pismu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.