Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 12:36

Đurđev: Nafta i dalje nezamenjiv energent, neophodan alternativni put borbe protiv klimatskih promena!

"Ukoliko se odreknemo upotrebe nafte i njenih derivata, direktno ćemo uticati na smanjenje ne samo hrane i lekova, već i opreme koja se koristi za obnovljive izvore energije. Time ćemo samo ući u začarani krug u kome će borba protiv klimatskih promena biti uzaludna" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurđev: Implikacije zelene politike ili zašto se bez nafte ne može

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2024, 12:26

"U poslednje vreme se sve češće suočavamo sa idejama u čijoj se srži nalazi odstupanje od nafte kao izvora energije. Glasnogovornici ove ideje kao glavni izgovor izdvajaju zaštitu životne sredine“ – izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.