Djuran Djuran u ponoć

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djuran Djuran u ponoć

NOVI SAD - Legende pop muzike Djuran Djuran (Duran Duran) nastupiće večeras na otvaranju festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu, a njihov izlazak na glavnu festivalsku binu (Main Stage) najavljen je za ponoć.

Na glavnoj bini pre benda Djuran Djuran nastupiće Skindred iz Britanije i indi pop zvezde iz Amerike Gosip (Gossip) sa nesvakidašnjom pevačicom Bet Dito (Beth Ditto) i planetarno poznatim hitom "Hevi kros" (Heavy Cross).

Posetioci će na istoj bini moći da vide i nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << benda Kriške iz Beograda čiji je istoimeni debi album dostupan za besplatno skidanje sa internet sajta Egzit lejbl (Exit label) on-lajn etikete.

Prve večeri festivala na Fjužn (Fusion) bini sviraće Lajn aut (Line Out) iz Sombora, Hajp (Hype) iz Zrenjanina, Blok aut (Block Out) iz Beograda i Edo Majka iz Zagreba, kao i Pompeja (Pompeya) iz Rusije i Tvistid piglet (Twisted) iz Britanije.

Ljubitelje elektronske muzike u 3.30 sati u Dens areni (Dance) očekuje popularni di-džej Avići (Avicii), zatim sledi nastup di-džeja i producenta iz Amerike Feliksa da hausketa (Felix Da Housecat), a Brodinski će nastupiti posle 6.00 sati ujutru.

Kapije 13. Egzit festivala biće zvanično otvorene u 18 časova, a pored muzičkih nastupa organizatori su najavili i prateće programe kao što su Sajlent (Silent) disko, sajla za spuštanje, tri-de (3D) projekcije, kao i tribine i debate na Agora bini.

Prvi put na festivalu biće postavljena i bina pod nazivom Pip šou stejdž (Peep Show), namenjena za publiku iznad 18 godina, na kojoj će di-džejeve pratiti plesačice i projekcije umetničkih erotskih filmova.

I ove godine na festivalu će za kupovinu osveženja i pića u upotrebi biti prepoznatljiva Egzit valuta - "token", a ulaznice će u naredna četiri dana biti moguće nabaviti isključivo na ulazima.

Na ovogodišnjem Egzit festivalu koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, nastupiće oko 400 izvođača iz celog sveta na više od 20 bina.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.