Đule Van Gog u spotu “Emir&Frozen Camels”

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đule Van Gog u spotu “Emir&Frozen Camels”

U pesmi grupe “Emir & Frozen Camels” gostuje Zvonimir Đukić Đule, lider “Van Goga”. Promocija novog spota benda “Emir & Frozen Camels” za pesmu “Nacrtaj mi ljubav”, na kojoj je gost Zvonimir Đukić Đule, održana je u sarajevskom klubu “Cinemas”.

Spot je sniman na više lokacija u Sarajevu, a u organizaciji produkcijske kuće "Prime Time”, na čelu s Adnanom Ćuharom.

- Ovo je jedna od najboljih ekipa s kojima sam snimao spotove. To me raduje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je lepa spoznaja da se i kod nas mogu naći ovakvi profesionalci. Takođe, sretan sam što na ovoj ljubavnoj pesmi gostuje Đule, a rekao bih da je ova saradnja došla kao kruna našeg 25-godišnjeg prijateljstva - rekao je Emir Bukovica, frontmen grupe "Emir & Frozen Camels”.

U spotu se pojavljuju manekeni Ernad Porča i Dunja Pašić, a za stajling benda pobrinuli su se dizajner Istok Bratić i Ema Alagić.

- Zadovoljstvo mi je, naravno, da smo 25 godina druženja krunisali baš na ovaj način. S obzirom na dosadašnje spotove ove grupe, sigurno je da će i ovo biti hit - kazao je Đule.

Đule je rekao da će njegov bend "Van Gog” svakako negde u bliskoj budućnosti zajednički nastupiti sa sarajevskim bendom. Među onima koji su prisustvovali jučerašnjoj promociji, bili su Predrag Pašić i Mladen Vojičić Tifa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đule Van Gog u spotu "Emir & Frozen Camels"

Izvor: Svet, 13.Apr.2011

Promocija novog spota benda "Emir & Frozen Camels" za pesmu "Nacrtaj mi ljubav", na kojoj je gost Zvonimir Đukić Đule, održana je u sarajevskom klubu "Cinemas". "Ovo je jedna od najboljih ekipa s kojima sam snimao spotove. To me raduje, jer je lepa spoznaja da se i kod nas mogu naći ovakvi profesionalci.

Nastavak na Svet...

Đule gost u spotu Sarajlija

Izvor: Blic, 14.Apr.2011, 01:05

U pesmi poznate bosanske grupe Emir & Frozen Camels gostuje Zvonimir Đukić Đule, lider Van Goga. Promocija novog spota benda Emir & Frozen Camels za pesmu “Nacrtaj mi ljubav” održana je u sarajevskom klubu “Cinemas”. ..Spot je sniman na više lokacija u Sarajevu, a u organizaciji produkcijske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.