Đukić: Poslušao sam Baneta i doveo Romeua!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Poslušao sam Baneta i doveo Romeua!

Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Čelzija, Branislav Ivanović, preporučio je zemljaku i treneru Valensije mladog saigrača, Španca Oriola Romeua.

Novi izazov: Oriol Romeu u dresu Čelzija protiv Vejna Rutlidža iz Svonsija

"Ivanović mi je rekao da je Romeu dobar igrač, dobra osoba i izuzetan momak. Verujem da je Oriol veoma motivisan i da ima mentalitet koji je ovde potreban", rekao je Đukić španskim medijima.

Romeu je u Valensiju došao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jednogodišnju pozajmicu iz Čelzija.

"Znamo da je učinjen veliki napor da se on dovede ovde pošto je imao razne ponude. Zahvalni smo mu zbog toga što je izabrao Valensiju. Video sam da je veoma želeo da bude deo našeg projekta", naveo je Đukić.

Romeu (21) je prošao kompletnu omladinsku školu Barselone pre nego što je 2011. prešao u Čelzi.

On je za londonski klub odigrao 33 utakmice, ali je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đukić: Poslušao sam Baneta i doveo Romeua!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Čelzija, Branislav Ivanović, preporučio je zemljaku i treneru Valensije mladog saigrača, Španca Oriola Romeua.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.