Đukić Dejanović: Nemam saznanja o ulasku SPS u vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2020, 10:33

Đukić Dejanović: Nemam saznanja o ulasku SPS u vladu

Članica predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas Beti da nema saznanja da je tokom videnda bilo razgovora između predstavnika SPS-a i mandatarke Ane Brnabić o formiranju Vlade Srbije.

"Sigurna sam da do petka nije bilo nikakvih razgovora o učešću SPS-a u novoj Vladi Srbije. Ja sam za vikend došla u Kragujevac i ne znam da li se u međuvremenu razgovaralo na tu temu", kazala je Đukić Dejanović.

Pisanje pojedinih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << medija da će biti kandidat za predsednika Skupštine Srbije, Đukić Dejanović je ocenila "neozbiljnim".

"Ja nisam poslanik u Skupštini Srbije, tako da ne mogu biti birana na nijednoj funkciji u parlamentu", objasnila je Đukić Dejanović.

I predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je koalicioni partner SPS-a rekao je Beti da nema nikakve informacije o formiranju Vlade Srbije.

"Ne znam da li je bilo razgovora tokom vikenda, van događaja sam", rekao je Marković.

Predsednik Srpske napredene stranke Aleksandar Vučić je najavio da će u utorak na Predsedništvu te stranke biti doneta konačna odluka o novoj Vladi Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nemam saznanja da će SPS biti deo Vlade"

Izvor: B92, 19.Okt.2020

Beograd -- Članica predsedništva SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila da nema saznanja da će SPS biti deo nove Vlade Srbije...Ona je rekla da ne zna da je tokom videnda bilo razgovora između predstavnika SPS-a i mandatarke Ane Brnabić o formiranju Vlade Srbije..."Sigurna sam da do petka nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.