Đukić Dejanović: Država dosta učinila za prava deteta na zakonodavnom planu

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Država dosta učinila za prava deteta na zakonodavnom planu

Ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas prilikom predstavljanja UNICEF-ovih rezultata studije o negativnim iskustvima u detinjstvu u Srbiji da se "društvo pokrenulo" i da je na zakonodavnom planu za prava deteta učinjeno dosta. Članak Đukić Dejanović: Država dosta učinila za prava deteta na zakonodavnom planu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Negativno iskustvo u detinjstvu imalo 70 odsto odraslih u Srbiji

Izvor: Danas, 29.Maj.2019

Na svakih 100 odraslih osoba u Srbiji, oko 70 je više puta iskusilo barem jedan od oblika negativnih iskustava tokom detinjstva, a oko 20 je imalo četiri ili više takvih iskustava, pokazali su rezultati UNICEF-ove Studije o negativnim iskustvima u detinjstvu u Srbiji. Članak Negativno iskustvo u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.