Đukić: Cilj socijalista besplatan sport za sve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2020, 20:03

Đukić: Cilj socijalista besplatan sport za sve

Funkcioner novosadskog SPS Milan Đukić izjavio je danas da su sportisti kojima je pružena pomoć i podrška kada im je to bilo najpotrebnije najbolji svedoci značaja koji socijalisti posvećuju sportu.

"Nas cilj u Novom Sadu je da omogućimo da se deca i svi koji to žele besplatno bave sportom bez obzira na finansijske mogućnosti", rekao je Đukić predstavljajući program i kandidate za odbornike u novosadskoj skupštini.

Dodao je da je to važno jer sve počinje od dece. Đukić je kao bivši sportista naveo da će SPS uređenjem i čuvanjem starih i izgradnjom novih javnih sportskih terena, ispuniti taj cilj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.