Đukanović izgubio u Herceg Novom

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović izgubio u Herceg Novom

Lokalnu vlast u Herceg Novom zadržaće opozicija, dok će koalicija predvođena Demokratskom partijom socijalista (DPS) i dalje vladati u Tivtu, nezvanični su rezultati danas održanih izbora u tim opštinama.

DPS će pojedinačno imati najviše odbornika u Skupštini opštine Herceg Novi, ali će opozicija koju čine Socijalistička narodna partija (SNP), Nova srpska demokratija (NOVA), Pokret za promene (PZP) i Narodna stranka (NS) imati većinu.

Vuković: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tadić uvredio Crnu Goru

DPS podržava Lukšića u pregovorima s opozicijom

Odnosi Srbije i Crne Gore nikad gori

Na izborima u Herceg Novom, prema nezvaničnim rezultatima, glasalo je oko 62 odsto građana.

Na izborima u Tivtu pojedinačno najviše glasova je osvojila DPS, koja će sa dosadašnjim koalicionom partnerima imati većinu da i dalje obavlja vlast u toj primorskoj crnogorskoj opštini.

Na izborima u Tivtu glasalo je 58 odsto upisanih birača.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.