Izvor: B92, 17.Feb.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djukanovic i opozicija Srbije na inauguraciji predsednika Hrvatske

Predstavnici 57 drzava najavili su dolazak na inauguraciju novoizabranog predsednika Hrvatske Stipe Mesica u petak. Na inauguraciji ce biti 12 sefova drzava: Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Ceske, Madjarske, Makedonije, Poljske, Slovacke, Slovenije, Rumunije i Turske. U Zagreb ce doputovati i americki drzavni sekretar Madlen Olbrajt kao i predsednik Crne Gore Milo Djukanovic.

Predstavnici najvecih opozicionih partija u Srbiji, takodje su pozvani su na inauguraciju hrvatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika. Savez demokratskih partija na inauguraciji predstavljace koordinator Zarko Korac i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Canak, a SPO je odlucio da na tom skupu ucestvuje generalni sekretar partije Vojislav Vukcevic. Izborno-politicki blok DAN trebalo bi da predstavlja predsednik ND Dusan Mihajlovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.