Đukanović: Nova rešenja za problem Kosova

Izvor: Danas, 27.Sep.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Nova rešenja za problem Kosova

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je za Glas Amerike da je ohrabren što je kroz razgovore u Njujorku stekao utisak da promena granica više nije dominantan pristup rešavanja problema Kosova, već se, kako je rekao, konstituišu i drugačiji pristupi koji bi vodili zajedničkom cilju. Članak Đukanović: Nova rešenja za problem Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varadi: Rodna ravnopravnost zadatak

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Akademik Tibor Varadi izjavio je danas na naučnoj konferenciji "Rodna ravnopravnost od jednakih prava do jednakih mogućnosti" da rodna ravnopravnost nije činjenica, već zadatak. Članak Varadi: Rodna ravnopravnost zadatak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Đukanović: Promena granica više nije dominantan pristup u rešavanju Kosova

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da ideje o promeni granica i razmeni teritorija nije dobra ali i dodao da to više nije dominantan pristup u rešavanju odnosa Kosova i Srbije. Članak Đukanović: Promena granica više nije dominantan pristup u rešavanju Kosova se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.