Đorđević proziva orlove

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević proziva "orlove"

Selektor Aleksandar Đorđević okupiće danas ekipu i početi pripreme za "treći prozor" kvalifikacija za SP u Kini 2019 SELEKTOR Aleksandar Đorđević okupiće danas ekipu i početi pripreme za "treći prozor" kvalifikacija za SP u Kini 2019. Sa šireg spiska na kome se nalazi 25 imena pojaviće se igrači koji imaju dozvolu kluba i koji nemaju problema sa povredama, a određenoj grupi momaka je dozvoljeno da se pridruže naknadno (20. juna). Naš tim očekuju dve utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prva je na programu 29. juna u Tbilisiju protiv Gruzije, dok je druga u Novom Sadu 2. jula, a protivnik je selekcija Nemačke. Reprezentacija će trenirati u srpskoj prestonici do 20. juna, kada se seli u Novi Sad, gde nastavlja pripreme do 28. juna. U sklopu priprema za ove dve kvalifikacione utakmice, odigraće se dva prijateljska meča zatvorenog tipa (21. i 23. juna). Srbija je trenutno na drugoj poziciji u grupi sa skorom 3-1 i sedam osvojenih bodova. Prva je Nemačka (4-0), treća Gruzija (1-3), a četvrta Austrija (0-4). U drugu rundu kvalifikacija prolaze tri tima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đorđević okuplja Orlove: Neki danas, neki 20. juna

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2018

Košarkaška reprezentacija Srbije okupiće se danas kako bi i zvanično otpočela pripreme za poslednje dve utakmice prve faze kvalifikacija za Svetski kup u Kini naredne godine. Selektor Aleksandar Đorđević će od danas na raspolaganju imati deo onih koji su se našli na spisku, a izgled tima diktiraće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.