Đorđević prisustvovao sportskim igrama Veselo kulinsko leto 2017.

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević prisustvovao sportskim igrama "Veselo kulinsko leto 2017."

Održana tradicionalna manifestacija

Tradicionalne sportske igre “Veselo kulinsko leto 2017.“, na kojima su učestvovali korisnici ustanova za smeštaj lica sa smetnjama u razvoju iz cele Srbije, održane su danas u Domu za smeštaj odraslih lica “Kulina“ kod Aleksinca.

Prvi put ovom događaju prisustvovao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević, državni sekretari i pomoćnici ministra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />“Veselo kulinsko leto“ je manifestacija u tradicionalnom sprotskom nadigravanju, a ove godine učestvovalo je šest ekipa zajedno sa domaćinima.

Vojkan Stanojević, domaćin i direktor manifestacije rekao je kako su svi učesnici pobednici i da nema poraženih: - Ovo je manifestacija koja razvija pobednički duh.

Ministar Đorđević rekao je na manifestaciji da će Vlada Srbije i ministarstvo više briga pokloniti ovom delu populacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đorđević: Više pažnje i brige za osobe sa smetnjama u razvoju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Dom za smeštaj odraslih lica "Kulina" kod Aleksinca, u kome borave osobe sa smetnjama u razvoju, i rekao da će Vlada Srbije i to ministarstvo ubuduće više pažnje i brige posvećivati tom delu populacije..."Takve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.