Đorđević i Redžepović sa izlagačima iz Sandžaka na Međunarodnom sajmu namještaja

Izvor: SandzakPress.net, 08.Nov.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Redžepović sa izlagačima iz Sandžaka na Međunarodnom sajmu namještaja

Danas su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i državni sekretar Zaim Redžepović obišli proizvođaće namještaja iz Sandžaka koji su vrlo zapaženi na 57. Međunarodnom sajmu namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji se održava u Beogradu. Posebno i sa velikim zadovoljstvom su se zadržali na štandovima kompanija Dalas i Elana iz Tutina gdje su razgovarali sa vlasnicima. – Razgovarali smo o problemima koje imaju ovi vrijedni i uspješni >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ljudi, ali i o načinima na kojima bi se moglo pomoći. Dalas i Elan su svojevrsni simboli i brendovi koji uvijek podsjećaju na Tutin i bilo mi je zadovoljstvo da zajedno sa ministrom obiđemo te ljude. To je bila i prilika da pošaljemo poruku da je od izuzetne važnosti da pomognemo i promovišemo sve sto je dobro a u ovom slučaju dolazi iz Sandžaka i Tutina, kazao je Redžepović. Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije otvoren je 5. novembra a na njemu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja. U prvih osam mjeseci izvoz je povećan 8,6 odsto, a domaći proizvođači namještaja zaradili su od izvoza oko 365 miliona dolara. U drvno- prerađivačkom sektoru zaposleno je više od 40 hiljada radnika.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Djordjević: Rekonstruisaće se Dom za decu i omladinu i Centar za socijalni rad u Beloj Crkvi

Izvor: Beta, 08.Nov.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević najavio je danas da će se rekonstruisati Dom za decu i omladinu "Vera Radivojević" i obnoviti Centar za socijalni rad u Beloj Crkvi, saopštilo je to ministarstvo.On je prilikom posete tih ustanova rekao da je rekonstrukcija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.