Đorđević i Abdolahi o proširenju saradnje Srbije i Irana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Abdolahi o proširenju saradnje Srbije i Irana

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ambasador Islamske Republike Iran Hosein M. Abdolahi razgovarali su danas o prijateljskim odnosima dve zemlje, konstatujući da postoji prostor za dalje unapređenje saradnje.

Ministar je sagovorniku predočio prednosti ulaganja u Srbiju i izrazio nadu da će te potencijale prepoznati i iranski investitori.

Đorđević je naveo da je u toku usaglašavanje Memoranduma o razumevanju sa tamošnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nadležnim ministarstvom koji bi trebao da bude potpisan prilikom njegove posete Iranu, dok je Abdolahi poručio da će svojim ličnim zalaganjem raditi na poboljšanju saradnje Irana i Srbije u skladu sa interesima dve strane i da će nastojati da pozove iranske investitore da ulažu u našu zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Djordjević razgovarao sa ambasadorima Irana i Brazila o unapredjenju saradnje

Izvor: Beta, 29.Jan.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević danas je razgovarao sa ambasadorom Irana Hoseinom Abdolahijem i ambasadorkom Brazila Izabel Кristinom de Azevedo Hejvert o unapredjenju saradnje tih zemalja i Srbije, saopštio je kabinet ministra.Djordjević je rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.