Đorđević: Odigrali smo meč sezone protiv Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2021, 13:56

Đorđević: Odigrali smo meč sezone protiv Spartaka

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević bio je zadovoljan izdanjem svog tima posle pobede protiv Spartaka.

Brđani su juče na svom stadionu u 29. kolu Superlige pobedili subotički Spartak 5:1.

"Svaki novi meč nosi neizvesnost i tenziju, a mi treneri bili bismo uvek zadovoljni sa pobedom od 1:0. Ipak, Čukarički je protiv Subotičana odigrao meč sezone, slavio je više nego ubedljivo, Na kraju, gosti mogu da zahvale i golmanu Dujmoviću što još neku loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu vadili iz svoje mreže", rekao je Đorđević za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog sada imaju 13 bodova više u odnosu na najbližeg pratioca na tabeli, a od ove runde to je ekipa TSC-a.

"Prezadovoljan sam, kako da ne budem. Bila je ovo jedna od najbitnijih utakmica u sezoni za nas, u smislu da se daleko odlepimo na četvrtom mestu, što smo na kraju i učinili. Teško mi je da bilo koga izdvojim, svi su pružili fenomenalnu partiju", istakao je Đorđević.

Do kraja sezone je ostalo još devet kola, Čukarički je na odličnom putu da se posle godinu dana pauze izbori za takmičenje na međunarodnoj sceni.

"Iskreno se nadam da je prednost takva da ne može da se istopi. Pogledali smo se u svlačionici, složili se da sad počnemo da pričamo o trećem mestu. Znamo da je to u Superligi bio najveći uspeh kluba do sada, da smo blizu i nekih drugih rekorda, po broju osvojenih bodova i postignutih golova u jednoj sezoni".

Imamo sasvim dovoljno motiva da do kraja igramo u istom ritmu, smatra Đorđević.

"Sa druge strane, očekujem da mladi momci još više koriste prilike koje će im se pružati. Neće biti lako ni u jednom meču, igraćemo i sa ekipama koje će se boriti za opstanak u društvu najboljih, a one su tada na maksimumu. Na nama je da u svakom meču idemo na pobedu i da sezonu završimo kako dolikuje ovakvom klubu", zaključio je Đorđević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.