Djordjević: Lica matematike najbolji nastavnici

Izvor: Beta Video, 12.Maj.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjević: Lica matematike najbolji nastavnici

BEOGRAD - Direktor Centra za promociju nauke Nemanja Djordjević rekao je da se manifestacija ``Maj - mesec matematike`` održava peti put u Srbiji. ``Ove godine je tema `Lica matematike`. Odlučili smo da to budu velikani matematike, istorijska lica o kojima smo čuli u školi. S druge strane su i `Lica matematike` koja su pobedila na konkursu za najbolje nastavnike matematike u Srbiji. Mi smatramo i da ti velikani i ti nastavnici imaju podjednaka mesta u životima gradjana``, naveo je on.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Lica matematike svuda oko nas

Izvor: Danas, 12.Maj.2016

Beograd - Manifestacija Maj mesec matematike, koja se održava peti put zaredom, otvorena je juče vožnjom u trolejbusu na lini 29, u prisustvu ministra prosvete i nauke Srđana Verbića, direktora Centra za promociju nauke Nemanje Đorđevića i direktora Matematičkog instituta SANU Zorana Ognjanovića....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.