Đoković: Sledeći put osvajamo trofej

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Sledeći put osvajamo trofej

Srbija je u finalu Hopman kupa poražena od Španije s 2:1

PERT - Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je posle večerašnjeg poraza od Španije u finalu Hopman kupa da se nada da će sledeće godine ekipa Srbije uspeti da osvoji trofej.

"Špancima čestitam na trofeju, bili su bolji. Ana, tebi hvala što si od svih koje si mogla, izabrala mene. Ja imam samo tebe. Treći put igramo zajedno, nismo uspeli da osvojimo titulu, nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ćemo sledeći put uspeti", rekao je Đoković posle poraza u finalu u Pertu.

Srbija je izgubila ukupnim rezultatom 2:1, a pobednički poen Španiji doneo je miks dubl Fernando Verdasko - Anabel Medina Gariges koji je bio bolji od Đokovića i Ane Ivanović sa 6:4, 7:5.

Vodeći poen za Srbiju prethodno je osvojio Novak Đoković pobedom nad Verdaskom od 6:3, 7:5, a izjednačila je Medina Gariges koja je bila bolja od Ivanović rezultatom 6:4, 6:7 (3:7), 6:2.

"Reći ću slično kao i Novak, bili smo blizu, čestitam Anabel na sjajnoj igri. Nadam se da ćemo ponovo doći ovde i osvojiti titulu", rekla je Ivanovićeva.

Španska teniserka Medina Gariges kazala je da celu karijeru sanja o ovakvom trijumfu.

"Imam 30 godina i konačno mi se želja ispunila, tako da sam veoma, veoma srećna. Publika je bila odlična, kao na gren slem turnirima", poručila je ona.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.