Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić: Elektroprivreda neće biti privatizovana

BIJELJINA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas da "Elektroprivreda Republike Srpske" neće biti privatizovana.

Đokić je rekao novinarima u Ugljeviku da Vlada Republike Srpske o tome nikada nije razgovarala.

"Narodna skupština Srpske je u nekom trenutku, raspravljajuću o ovim pitanjima, zaključila da `Elektroprivreda` neće biti privatizovana, osim ovoga što je do sada privatizovano. Zna se da već postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << akcionari, ali pretežno je ona vlasništvo Srpske i tako će i ostati", kaže Đokić.

Lider DNS-a Marko pavić izjavio je da ne bi trebalo lako da se rasprodaju javna dobra jer bi "tako postali najamnici na vlastitoj zemlji".

Lider DNS-a Marko Pavić, prošle sedmice izjavio je da ne bi trebalo olako da se rasprodaju javna dobra jer bi tako "postali najmnici na svojoj zemlji", ali da se spominjala prodaja "Elektroprivrede".

"Nema lake rasprodaje javnih dobara jer bi tako postali najamnici na vlastitoj zemlji. Spominje se i prodaja Elektroprivrede, ali mi u njoj nećemo učestvovati", rekao je tada Pavić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.