Đogani odveo ćerku Lauru kući

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đogani odveo ćerku Lauru kući

Mi smo dobro, sve je kako treba. Presrećni smo. To smo štriklirali i idemo dalje, bilo je prvo što je Vesna Đogani rekla kada je izašla iz porodilišta.

Bebu je u nosiljci nosio ponosni tata Đole, a pored njih je veselo skakutao Laurin stariji brat Adrian.

- Proveo sam poslednja četiri dana kupujući stvari za bebu koje je Vesna naručila. Najbitnije je bilo da se sve spremi na vreme, pa nismo imali vremena da lepu vest proslavimo kako bi trebalo - rekao je Đogani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za „Blic“ i dodao da je srećan što je sve proteklo u najboljem redu i što mu supruga i ćerkica stižu kući.

Vesna se porodila 4. januara uveče u bolnici u Višegradskoj. Ona je bila smeštena u apartmanu, a prve čestitke su stigle od Đoletovih ćerki iz prvog braka Marinele i Silvije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đogani odveo ćerku Lauru kući

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Mi smo dobro, sve je kako treba. Presrećni smo. To smo štriklirali i idemo dalje, bilo je prvo što je Vesna Đogani rekla kada je izašla iz porodilišta. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.