Đilasovi huligani uništavaju Terazijski tunel: Opozicija mrzi Beograd jer nema podršku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilasovi huligani uništavaju Terazijski tunel: Opozicija mrzi Beograd jer nema podršku (FOTO)

Desetak Đilasovih huligana ponovo je večeras uništavalo centar Beograda

Nekolicina pristalica opozicije i njenog lidera Dragana Đilasa pokušali su večeras da unište Terazijski tunel tako što bi ga oblepili nalepnicama i lepkom.

O ovom ispadu opozicije oglasio se na svom Fejsbuku i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je napisao:

- . Đilasovi kompleksi jer ga Beograđanke i Beograđani ne žele, prerasli su agresiju prema gradu u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živi, a koji mrzi. Pokušali su da unište Terazijski tunel, ali im nije baš išlo jer su nalepnice same spale, mada su se baš spremali. Već oko 18.00 sati doneli su kofe sa lepkom koji je Đilas platio ne bi li ovaj put baš uništili tunel - naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, kada nisu uspeli sa tunelom svoj bes su iskalili na asfaltu u tunelu, na izlozima radnji u Svetogorskoj ulici, na stubovima javne rasvete i na stambenim zgradama.

- Tako je Đilas sa svojim huliganima nastavio da se obračunava sa saobraćajnim znacima. I ponovo pokazao da su mu uništavanje i agresija jedina politika. Komunalna milicija grada Beograda je legitimisala određeni broj lica koja su zatečena u uništavanju javne imovine i protiv njih će biti podnete prijave kao i tužba za naknadu štete - zaključio je Vesić.

BONUS VIDEO: IZVOR ŽIVOTA ZA 100 MILIONA LJUDI: Ovo je najvažnija reka na svetu, a zbog nje bi moglo da zarati 11 država (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VESIĆ: Đilasovi kompleksi jer ga Beograđani ne žele, prerasli su agresiju prema gradu u kome živi, a koji mrzi! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 27.Jul.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je desetak Đilasovih huligana ponovo večeras uništavalo centar Beograda.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.