Đilas uručio ključeve stanova za socijalno ugrožene

Izvor: Glas javnosti, 12.Sep.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas uručio ključeve stanova za socijalno ugrožene

BEOGRAD - Ključevi 133 stana datih u zakup na određeno vreme socijalno ugroženim građanima uručeni su danas u Ulici Mileve Marić Ajnštajn na Novom Beogradu.

Ključeve je stanarima uručio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić rekao je novinarima da su 1.343 porodice konkurisale za te stanove i da će do kraja ove godine i tokom sledeće biti završeno još oko 400 takvih stanova.

Konkurs za davanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u zakup 133 stana na određeno vreme, čiji je investitor Grad beograd - Agencija za investicije i stanovanje, raspisan je 5. decembra 2011, a konačna rang lista objavljena 5. maja 2012. Među useljenima su i 16 romskih porodica koje su živele u nehigijenskom naselju ispod Gazele.

Četvorospratna zgrada se nalazi u Ulici Mileve Marić Ajnštajn 4.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.