Đilas u Mladenovcu: Neće biti revanšizma, ali će biti pravde

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas u Mladenovcu: Neće biti revanšizma, ali će biti pravde

Novac građana Srbije treba ulagati u ljude, a ne u stadione, da bi lekari, sestre, učiteljice, vaspitačice i drugi imali pristojne zarade od kojih njihove porodice mogu da žive, a ne da i mladi i oni stariji beže u inostranstvo, izjavio je večeras u Mladenovcu predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas.

"Ovaj režim se raspada pa je aktuelna vlast veoma agresivna prema onima koji drugačije misle, ili imaju svoj stav. Zato treba da se borimo za jake i stabilne institucije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koje će garantovati prava i slobode svim građanima. Dakle, neće biti revanšizma, ali će biti pravde", rekao je Đilas u Mladenovcu.

On je kazao i da se ne može znati kakav će biti odgovor režima na bojkot, ali da će se Srbija za slobodu izboriti uprkos ogromnoj agresiji koju režim generiše.

"Baviti se politikom je privilegija, a Ivo Andrić kaže 'život nam vraća onoliko koliko mi dajemo', zato pokažimo koliko mi dajemo", rekao je Đilas.

Član Glavnog odbora i preduzetnik Dejan Čokić je ukazao da se biznisom bavi tri generacije Čokića, ali da nikada nije bilo gore jer je aktuelna vlast veoma bahata prema onim biznismenima koji imaju "drugačiji politički senzibilitet".

Za predsednika Inicijativnog odbora SSP u Mladenovcu izabran je Predrag Erčević koji je istakao da je bojkot jedini i pravi odgovor na bahatost i nasilje aktuelne vlasti, kao i da će se režim itekako kajati zbog strahovlade koju je nametnuo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Djilas u Mladenovcu: Neće biti revanšizma, ali će biti pravde

Izvor: Beta, 18.Okt.2019

Novac gradjana Srbije treba ulagati u ljude, a ne u stadione, da bi lekari, sestre, učiteljice, vaspitačice i drugi imali pristojne zarade od kojih njihove porodice mogu da žive, a ne da i mladi i oni stariji beže u inostranstvo, izjavio je večeras u Mladenovcu predsednik Stranke Slobode i pravde...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.