Đilas priznao da je OBMANUO građane Srbije! Javno se izvinio Vučiću zbog OBJAVLJENIH LAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas priznao da je OBMANUO građane Srbije! Javno se izvinio Vučiću zbog OBJAVLJENIH LAŽI

Dragan Đilas danas je slagao građane Srbije svojom tvrdnjom da je predsednik Aleksandar Vučić tokom boravka u Abu Dabiju odseo u najskupljem hotelu na svetu!

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i samoproklomovani lider opozicije jutros je objavio na Tviteru da je Vučić odseo u najskupljem tamošnjem hotelu u kome noć košta čak 10.000 evra! Međutim, samo nekoliko časova kasnije, javno je priznao da je obmanuo građane Srbije objavljujući neistine povodom boravka Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Abu Dabiju.

- Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna i javno mu se ovim putem izvinjavam – napisao je Đilas na Tviteru.

Srpska napredna stranka je Đilasove tvrdnje odmah demantovala navodeći da srpski predsednik "nije odseo ni u jednom hotelu i da njegov boravak u Abu Dabiju nije građane koštao ni dinar".

Član Predsedništva SNS Vladanka Malović ocenila je da je Đilas po ko zna koji put dokazao da je "jedna obična lažovčina".

- Umesto što laže, bolje bi mu bilo da objasni stotine miliona evra na svojim računima, pokaže narodu Srbije na koje ih je sve načine bezočno krao i da osudi odvratne uvrede i pretnje koje njegova zaštitna lica svakodnevno upućuju predstavnicima medija koji nisu pod kontrolom ovog medijskog tajkuna – rekla je Malovićka.

Oglasio se i član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je ocenio da je Đilas besan i da protestvuje samo zbog toga što je "ostao bez nelegalne garaže i što nije sa svojim mentorom (Draganom) Šolakom uspeo da kupi dve televizije".

- Da li je moguće da je tajkun Ðilas toliko nesrećan zato što više ne može da otima i puni džepove? Razumemo da pati što ne može još pola milijarde evra da nakrade i da mu je teško zbog toga što je ostao bez dve televizije. Sve to razumemo, jer on je tajkun koji narod doživljava kao ovce za šišanje, a noću umesto ovaca, broji keš da lakše zaspi. Pravi tajkun - naveo je Vesić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravio je dva dana u Abu Dabiju gde se sastao sa princom prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom sa kojim je razgovarao o načinima jačanja saradnje u oblasti ekonomije, trgovine i razvoja, kao i aktuelnim regionalnim i međunarodnim pitanjima od zajedničkog interesa, saopšteno je iz Predsedništva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.