Đilas priznao: Veruje u iste ljude u koje veruje i Aljbin Kurti VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 15:14

Đilas priznao: Veruje u iste ljude u koje veruje i Aljbin Kurti VIDEO

Beograd -- Lider prozapadne opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas još jednom je potvrdio da veruje istim ljudima kojima veruje i Aljbin Kurti.

Đilas je time pokazao da deli stavove sa predsednikom privremenih prištinskih institucija koji, zasigurno, nisu u interesu zemlje Srbije.

Naime, Đilas je izjavio da veruje u Evropu, ali i da veruje ljudima poput Štefana Šeneha, Šidera, Viole fon Kramon...

Na video-materijalu u nastavku mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se videti i fotografije susreta Đilasa sa pomenutim ličnostim, ali i fotografije Kurtija sa istim tim ljudima.

Dakle, oni veruju jedni drugima, međutim, u video-snimku se postavlja pitanje kome veruju građani Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đilas preti Vučiću: Nećeš dobro završiti, video si na filmovima kako završe takvi ljudi VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Beograd -- Lider prozapadne opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas tokom jednog gostovanja na TV Nova S otvoreno je zapretio predsedniku Srbiju...One je poručio Aleksandru Vučiću da "neće dobro završiti"...Razgovor je tekao ovako....Nova S: Jasno je da se vlast ne obazire na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.